Cup finale B-klasse KTO cup

Op zondag 7 juli was het jeugdteam van KV de Toekomst finalist in de B-klasse van de KTO cup. Dit was al een hele prestatie op zich want dit was voor de junioren de laatste jaren niet meer voorgekomen.

De wedstrijd kende een gelijkgaand niveau maar door een aantal mindere schoten van onze kant werd het verschil toch te groot. Nooit Gedacht van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Na de tijd ontvingen alle finalisten een medaille en een zak snoep namens de NKB. Het jeugdbestuur had voor het cup-team nog een kleine verrassing, namelijk een shirt met twee leuke foto’s en de tekst “cup finalist 2019”. Het team bestond uit Bente Kristen, Wes Oude Nijhuis, Branco Verboom, Sem Kristen, Thijmen Verboom, Laura Verboom, Bente Oude Nijhuis en Myron Oude Nijhuis. Dit team stond onder leiding van Ben Siers en Astrid Verboom. Gefeliciteerd met de tweede plaats.

Alle foto’s van de wedstrijd zien? Bekijk dan de galerij met de foto’s van de cup finale