Dames K.V. De Toekomst 1 kampioen

Het 1e damesteam van KV de Toekomst is kampioen geworden in de tweede klasse van de veldcompetitie. Met nog één wedstrijd te gaan stonden de dames één punt achter de koploper. De laatste wedstrijd was dus bepalend voor het kampioenschap. Door deze wedstrijd met 3-0 te winnen haalden ze het kampioenschap binnen.

Het team bestaat uit Bente Oude Nijhuis, Miranda Schasfoort, Astrid Verboom, Laura Verboom en leidster Maaike Haamberg.

Miranda Schasfoort, Astrid Verboom, Maaike Haamberg
Bente Oude Nijhuis, Laura Verboom

!!Oproep aan dames!!
Lijkt het je leuk om te (leren) klootschieten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op dit moment hebben we twee teams dat bestaat uit dames van verschillende leeftijden.

In de zomermaanden spelen we op dinsdagavond competitie. Daarnaast zijn er nog diverse wedstrijden of activiteiten waar je aan deel kan nemen. Mail voor meer informatie naar info@kvdetoekomst.nl of bel naar 0541-517691.